Musisk Værksted

Om Kirsten

KIRSTEN THILSING-HANSEN

Jeg er ægte fynbo: født og opvokset på Hindsholm og nu bosiddende i rolige og landlige omgivelser på en gård lidt uden for den østfynske landsby Taarup, tæt ved Kongshøj Strand.

Som datter af afdøde kunstmaler P. Larsen Birkebjerg er det indlysende at min interesse for kunst har rødder helt tilbage til min tidlige barndom.

Jeg blev læreruddannet på Odense Seminarium i 1970 med blandt andet formning som linjefag og er senere videreuddannet som exam.pæd. i billedkunst på Danmarks Lærerhøjskole (nu: Danmarks pædagogiske Universitet) i København.

I en årrække har jeg hvert år i sommeren deltaget i korte keramik- og/eller malekursus på forskellige højskoler, men nu arbejder jeg for det meste alene i mit værksted

Jeg har i mere end 30 år været lærer i folkeskolen og undervist i kreative fag på mange forskellige niveauer: på aftenskoler, som konsulent på Amtscentret (tidl. Amtscentralen) i Odense, på Ergoterapeutskolen i Odense, inden for Kriminalforsorgen og med psykisk syge og udviklingshæmmede.

Jeg har - tidligere også sammen med min far - udstillet i en lang række kunstforeninger og på gallerier.

.

Kirsten Thilsing-Hansen | Boholtvej 9A Taarup, DK-5871 Frørup - Danmark | Tlf.: 60 31 7669 | kirstenthilsing@yahoo.com